Dermalogica

Wat is de toegevoegde waarde van een professionele Dermalogica behandeling?

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, huidgerichte producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Dermalogica gebruikt geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum).

Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.

Dermalogica producten worden niet op dieren getest.

Wanneer kies je voor een microzone® treatment?

De naam zegt het al: een microZone® treatment is een zonegerichte behandeling, die je huid de benodigde boost geeft. Of je nu hyperpigmentatie wilt behandelen, onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt bestrijden, er is een microZone® voor iedere huidzorg! Deze treatment duurt slechts 30 minuten en is daarom ook uitermate geschikt als kennismaking met Dermalogica, als je weinig tijd hebt of als een ‘onderhoudsbeurt’ tussen twee skin treatments in.

Skin treatment

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die uw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet.

Dermalogica Treatments
BehandelingDuurPrijs
Face mapping-huidanalyse10 mingratis
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.
ProSkin3030 min€ 33,-
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van apparatuur.
ProSkin30 Expert Active30 min€ 69,-
Deze expert behandeling richt zich op het insluizen van hoogwaardige serum en masker van de Ion Active lijn. De hoogwaardige werkstoffen zorgen voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.
ProSkin6060 min€ 63,-
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wodt apparatuur ingezet.
ProSkin60 Expert Active60 min€ 120,-
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica's meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.
Microdermabrasie60 min€ 79,-
Een sterk reinigende en huidverbeterende behandeling. De kristallen slijpen de bovenste huislagen van de huid en de vacuum zuig zorgt voor diepe reiniging en een bindweefsel massage.
Bindweefselmassage 30 min € 33,-
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Kuurverband noodzakelijk voor een goed resultaat. Bij een kuur van 12x ontvangt u gratis een Biolumin-C Serum van Dermalogica.
Dermalogica duo behandeling90 min€ 57,- (p.p)
Uniek in Groningen! Een Dermalogica duo behandeling met kort epileren, een stoombadje, reinigen van de huid, een scrub, ontspannende massage, een masker passend bij de huid en een heerlijk verzorgende crème.

Kom gezellig met je vrienden of familielid of met je geliefde!
Te boeken op dinsdag t/m vrijdag.
Toevoegingen
Bindweefsel massage (toevoeging)15 min€ 20,-
Touch Therapy Age Reversal (toevoeging)10 min€ 7,50
Touch Therapy Stress Relief Scalp (toevoeging)10 min€ 7,50
Touch Therapy Skin Relief (toevoeging)10 min€ 7,50
Touch Therapy Neck & Shoulders (toevoeging)10 min€ 7,50
Touch Therapy Arms & Hands (toevoeging)10 min€ 7,50