Dermalogica

Bij Salon Jula maken we gebruik van de huidverbeterende producten van Dermalogica.

Dermalogica is een no-nonsense merk uit de Verenigde Staten. Geen dure verpakkingen of mooie praatjes, het bedrijf investeert liever in onderzoek en ontwikkeling van écht goede huidproducten. Een Dermalogica product gebruik je “op maat”; bij Salon Jula kun je terecht voor advies over welk product het beste bij jouw huid past.
Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor jouw Dermalogica producten. De producten zijn verkrijgbaar in de salon aan het Boterdiep in Groningen en ook via de website te bestellen.

Ingrediënten

Dermalogica gebruikt geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum).
Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.
Dermalogica producten worden niet op dieren getest.

Wat is de toegevoegde waarde van een professionele Dermalogica behandeling?

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, huidgerichte producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Wanneer kies je voor een microzone® treatment?

De naam zegt het al: een microZone® treatment is een zonegerichte behandeling, die je huid de benodigde boost geeft. Of je nu hyperpigmentatie wilt behandelen, onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt bestrijden, er is een microZone® voor iedere huidzorg! Deze treatment duurt slechts 30 minuten en is daarom ook uitermate geschikt als kennismaking met Dermalogica, als je weinig tijd hebt of als een ‘onderhoudsbeurt’ tussen twee skin treatments in.

Skin treatment

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte, die jouw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet.

De schoonheidsspecialistes van schoonheidssalon Jula hebben alle kennis in huis voor Face Mapping huidanalyse en de vervolgbehandelingen.

Skin Treatments
BehandelingDuurPrijs
Face mapping-huidanalyse10 mingratis
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.
ProSkin3030 min€ 35,-
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van apparatuur.
ProSkin6060 min€ 65,-
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wodt apparatuur ingezet.
Microdermabrasie60 min€ 83,-
Een sterk reinigende en huidverbeterende behandeling. De kristallen slijpen de bovenste huislagen van de huid en de vacuum zuig zorgt voor diepe reiniging en een bindweefsel massage.
Bindweefselmassage 30 min € 35,-
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Kuurverband noodzakelijk voor een goed resultaat. Bij een kuur van 12x ontvangt u gratis een Biolumin-C Serum van Dermalogica.
Dermalogica duo behandeling90 min€ 60,- (p.p)
Uniek in Groningen! Een Dermalogica duo behandeling met kort epileren, een stoombadje, reinigen van de huid, een scrub, ontspannende massage, een masker passend bij de huid en een heerlijk verzorgende crème.

Kom gezellig met je vrienden of familielid of met je geliefde!
Te boeken op dinsdag t/m vrijdag.