Wenkbrauwen en wimpers

Laat je ogen stralen, maak van je ogen een blikvanger.

wimpers verven

Epileren

Het is best lastig om zelf je wenkbrauwen goed bij te houden; de juiste vorm kiezen en natuurlijk het epileren zelf. De perfecte wenkbrauw is namelijk voor iedereen anders. De impact die je wenkbrauwen hebben op je uitstraling wordt nogal eens onderschat. De vorm van je wenkbrauwen bepaalt voor een groot deel het karakter van je gezicht. Een frisse, sexy en vooral ook jonge look begint dus bij een mooie oogopslag. Je wenkbrauwen spelen dus een hele belangrijke rol!

Salon Jula  heeft jarenlang ervaring met het stylen van wenkbrauwen. Je krijgt er bovendien goede raad en waardevolle tips om je wenkbrauwen goed te verzorgen. Maak daarom snel een afspraak en ga naar huis met de perfecte wenkbrauwen!

Verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.  Voor wenkbrauwen verven en ook wimpers verven heeft Salon Jula alle expertise in huis. Je kunt hiervoor online een afspraak maken.

Schoonheidssalon Jula is hét adres in Groningen voor stylen van wenkbrauwen en wimpers.

Wenkbrauwen en/of wimpers  
BehandelingDuurPrijs
Wenkbrauwen epileren/harsen€ 13,00
Wenkbrauwen of wimpers verven€ 13,00
Wenkbrauwen en wimpers verven€ 23,50
Perfecte wenkbrauwen in 30 min30 min€ 23,50
Epileren/harsen wenkbrauwen, verven en in model tekenen, incl. verzorgende of liftende oogcrême.
Perfecte wenkbrauwen en wimpers30 min€ 31,00
Wenkbrauwen epileren/harsen, verven wimpers en wenkbrauwen, wenkbrauwen in model tekenen, incl. verzorgende of liftende oogcrême.
Henna eye brow treatment30 min€ 30,00
Lash lift
Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.
Lash lift50 min€ 38,50
Lash lift incl. verven wimpers60 min€ 41,00
Lash lift incl. verven wimpers en Henna of verven wenkbrauwen60 min€ 62,00